[O1] Nie działa sygnał ostrzegający o włączonych światłach
Zamieszczone przez Big
Zamieszczone przez parasite
No właśnie, a tu mamy jeszcze słabszy silnik.
Słabszy w czym?? Moc 85KM a wiec ta sama, ale moment obrotowy, czyli parametr odpowiadajacy za elestyczność silnika, to 160 Nm czyli prawie tyle co kiedyś w ... 2.0 FSI !!
Big, proszę Cię... 2.0FSI :arrow: 150KM/200Nm
a tak w ogóle to 1.6MPI nie spełnia Euro5 i dlatego nie ma już w palecie na Europę. zaraz wejdzie Euro6 i już w ogóle będzie po ptokach... :diabelski_usmiech
[O1] Nie działa sygnał ostrzegający o włączonych światłach
Witam,
Otóż zawsze gdy miałem włączone światła, a otwierałem drzwi to słyszałem głośny dźwięk, który trwał dopóki nie wyłączyłem świateł. Teraz nie działa, już od jakiegoś czasu, nie przeszkadzało mi to dopóki raz, drugi zapomniałem wyłączyć świateł.. Ktoś ma pomysł jak mógłbym to naprawić?
To już chwilę trwa, zepsuł się również miernik paliwa. Na zimne luty popatrzę, bo z podłączaniem komputera nie wiem o co chodzi :shock: Mam jechać na warsztat, czy swój laptop też mogę? :roll:
z podłączaniem komputera nie wiem o co chodzi :shock: Mam jechać na warsztat, czy swój laptop też mogę? :roll:
Bierzesz kabel, jeśli masz, podłączasz do laptopa, drugą strone do samochodu, odpalasz VCDS-a i dajesz Auto- Scan Jeśli nie posiadasz- najbliższy mechanik, poproś o diagnostyke. Kosztuje to 50 zł
Komentarz